🔸 Щорічно, в четверту суботу листопада ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду українського народу. 26 листопада 2022 року будуть 90-ті роковини Голодомору.

🔸 З лютого 2022 року вся Україна в жалю та скорботі за тими, хто віддав життя за свободу нації. Нас знищували комуністи тоді, в 30-х роках 20-го століття, і намагається викорінити русня зараз. Проте всі злодіяння ворогів не минуть безкарно, і кожен, хто посягає на українську землю та незалежність, буде мати справу із незламним українським народом, ЗСУ, Міжнародним кримінальним судом та тотальною ізоляцією протягом багатьох десятків років у майбутньому. Ми ніколи не пробачимо смерті українців від Голодоморів і ніхто не зможе зітерти з пам’яті ракети, бомби, сирени, знищені міста та людські долі. “… нас не зламати. Наш вогонь не згасне. Ми знову переможемо смерть” – Володимир Зеленський. І на підтвердження тези про незламних українців за посиланням ви можете ознайомитися з пунктами незламності біля КПІ. Там ви можете зарядити ґаджети, випити гарячого чаю та зігрітися 😉

🕔 Неважливо, де ви знаходитеся – ввечері 26 листопада потрібно запалити свічку у вікні як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу українців найближчим часом. Пропонуємо студентам та працівникам КПІ ім. Ігоря Сікорського долучитися до акції “Запали свічку пам’яті”.

🕯 Вічна пам’ять загиблим

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ