🔹 06 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил! Сьогодні ми по-особливому згадуємо цей день та всіх воїнів нашої армії, які ціною власного життя виборюють для нас право на існування. Дякуємо вам за можливість прокидатися та засинати, вчитися, працювати, бути поруч з друзями, родинами, близькими людьми, за можливість жити у вільній та незалежній Україні!

🔹 Зараз перед українськими військовиками чимало викликів — від протидії агресії рф до реформування згідно зі стандартами НАТО. Але всі вороги, які посягають на наші території та свободи, будуть розбиті вщент, а українські Збройні Сили стануть прикладом для інших країн на століття. Українську армію завжди намагалися знищувати, бо вона становила неабияку загрозу будь-якому противнику, адже наші військові надзвичайно сильні, мужні, відважні, розумні та оберігають свою землю до кінця. Та ми знаємо, що кращі сини й доньки Неньки завжди стануть на її захист.

🔹 «… я гордий служити своїй державі пліч о пліч з вами, гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу перемогу. Сердечно вітаю з Днем Збройних Сил України. Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам. Усім, хто у строю – сил та стійкості, натхнення і радості, переможного миру!» – Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

🇺🇦 Усе буде Україна! Борімося – поборемо! Разом переможемо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ