🔸 Подвиг українців під час Революції Гідності на Майдані Незалежності 2014 року назавжди увійшов в історію нашої країни та в серця людей. Уже тоді свідома нація не могла більше терпіти політичний режим, тому постала проти знущання, гніту та заявила про своє чітко визначене бажання рухатися до кращого життя європейського рівня та цінностей.

🔸 Саме 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Майдану і вже за рік було оприлюднено Указ Президента “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні“. Наразі кращі сини та доньки продовжують боротьбу євромайданівців, проте вже на сході нашої держави. Наші КПІшники завжди долучаються до найважливіших процесів та змін у країні: брали участь у Помаранчевій революції 2004 року, були на Майдані 2014 і зараз захищають наш спокій. Вони не просто боронять кордони, а віддають життя, щоб ми з вами мали право на існування та розвивали й відроджували Україну й надалі попри війну!

🔸 17 лютого 2021 року Верховна Рада визнала Революцію Гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. Об’єднання українців 2014 року дало змогу відстояти свої права, свободи й цінності. А єднання від 24 лютого 2022 року продемонструвало всій світовій спільноті, що ми стоятимемо за свою Батьківщину до кінця, якби важко не було!

🔸 До Дня Героїв Небесної Сотні Бібліотека КПІ організовує перегляд документального фільму про тодішні події. Запрошуємо всіх охочих приєднатися до заходу.

❤️ Разом переможемо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ