🔸 Конкурс давно став невід’ємною традицією КПІ, адже талановитих КПІшників багато, про них мають знати всі, і саме “Таланти КПІ” є тією платформою, що висвітлює та знайомить із творчістю студентів та викладачів. Цього року номінації конкурсу будуть наступними: живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво, вишивка, фотографія, комп’ютерна графіка. Відібрані роботи будуть розміщені на сторінці у Facebook та Instagram. Переможців буде визначено шляхом відкритого голосування.

🔸 Охочі взяти участь у конкурсі мають сфотографувати свої роботи у відповідних номінаціях і надіслати на електронну адресу gallery_kpi@ukr.net. Оптимальной формат – JPEG, бажано, щоб фото не перевищувало 5 МБ. Надсилати роботи напряму на електронну пошту, не через файлообмінники. Якщо ваші роботи мають назви – також вкажіть їх, будь-ласка, безпосередньо в назві файлу. У листі обов’язково вкажіть техніку роботи (номінацію), Ваше прізвище та ім’я, контактний номер та інформацію про себе (якщо Ви студент КПІ – вкажіть Ваш курс, факультет і групу, якщо працівник КПІ – Вашу посаду та підрозділ). Також ОБОВ’ЯЗКОВО вкажіть Ваше прізвище в темі листа з позначкою “Таланти КПІ”. Прийом робіт триватиме до кінця березня.

🕓 Роботи приймаються до 31.03.2023
📍 Де: онлайн, у Facebook та Instagram.

💭 Залишилися питання? Звертайтесь до Картинної галереї ЦКМ на fb | e-mail: gallery_kpi@ukr.net. Або телефонуйте т. 044 204-91-35, +38 067 793 53 82, +38 067 250 97 65. З інших питань пишіть у бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ