🔸 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, згадуючи про всіх загиблих у роки Другої світової війни. Ця дата є символом перемоги над нацизмом, який панував у Німеччині та СРСР у ті часи та спричинив на українській землі численні злочини проти людяності, воєнні злочини та злочини геноциду, через що український, єврейський, кримськотатарський та інші народи, які жили на території сучасної України, зазнали величезних втрат.

🔸 Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва росії, що прагне лише терору, помсти, власного збагачення та захоплення чужих територій. А українці продовжують боротися за свою державу, права та свободи, в очікуванні перших хвилин Перемоги!

🔸 Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його, і це не тільки військові, а й цивільні люди, які віддали своє безневинне життя! На жаль, нова війна триває вже 9 років у нашій країні. Кожен день вмирають сотні мужніх, рішучих та сміливих людей, які чинять опір ворогу. Унаслідок ракетних обстрілів звичайних будинків, продуктових магазинів, вокзалів, автозаправок так само гинуть мирні українці. Ця війна, як і Друга світова обов’язково закінчиться, але вона назавжди залишиться у пам’яті та в серці кожного з нас.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ