🔸 Щорічно, в четверту суботу листопада ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду українського народу.

🔸 З лютого 2022 року вся Україна в жалю та скорботі за тими, хто віддав життя за свободу нації. Нас знищували комуністи тоді, в 30-х роках 20-го століття, і намагається викорінити русня зараз. Проте всі злодіяння ворогів не минуть безкарно, і кожен, хто посягає на українську землю та незалежність, буде мати справу із незламним українським народом, ЗСУ, Міжнародним кримінальним судом та тотальною ізоляцією протягом багатьох десятків років у майбутньому.

🔸 Цього року до Дня пам’яті жертв Голодомору Український інститут національної пам’яті ініцював акцію «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну». Символом акції стала окопна свічка. Українців закликають запалити свічку пам’яті та передати тепло тим, хто зараз протистоїть ворогу на передовій. Пропонуємо студентам та працівникам КПІ ім. Ігоря Сікорського долучитися до акції “Запали свічку пам’яті”, запалити свічку о 16:00 та задонатити на ЗСУ.

🕯 Вічна пам’ять загиблим

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ