🔹 06 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил ()! Сьогодні ми по-особливому згадуємо цей день та всіх захисниць і захисників Батьківщини, які ціною власного життя виборюють для нас право на існування. Дякуємо вам за можливість прокидатися та засинати, вчитися, працювати, бути поруч з друзями, родинами, близькими людьми, за можливість жити у вільній та незалежній Україні! Слава Україні! Героям Слава!

🔹 «Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога. […] Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь – як би важко нам не було, але точно не буде соромно!» – Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

🔹 «…Безмежна шана і вдячність тим, хто стоїть на захисті Батьківщини. Вічна і світла памʼять тим, хто віддав за неї своє життя. Сил і наснаги незламному українському військові.» – Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський

🇺🇦 Усе буде Україна! Борімося – поборемо! Разом переможемо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ