🔸 Запрошуємо відвідати виставку-присвяту військовополоненим та тим, хто їх чекає вдома. З 24 лютого 2022 року захисники-нацгвардійці ЧАЕС перебували в оточенні російської армії. 31 березня 2022 року з території ЧАЕС росіяни вивезли 169 українських нацгвардійців.103 із них досі у полоні!

🔸 Щоб привернути увагу до військовополонених та підтримати родини, які чекають на повернення близьких, у бібліотеці розмістили живописні та скульптурні роботи понад 10 сучасних іноземних та українських митців. Проєкт розкриває проблему крихкої буденності кожного українця. Ця виставка – про вдячність, повагу та пам’ять про тих, хто сьогодні перебуває у полоні. Відвідавши експозицію, ви стаєте їхнім голосом, адже полон – це спільна рана всього українства.

🔸 Всі представлені витвори мистецтва можна буде придбати на аукціоні. Кошти спрямують медичному батальйону «Госпітальєри» на підтримку шпиталю на колесах – “Австрійки”. Аби допомогти зберегти життя нашим захисникам, вам необхідно обрати номер лота (вказаний під кожною картиною) та написати @llisaliax

📝 Вхід вільний за попередньою реєстрацією за посиланням.

🕒 Коли:
• відкриття виставки: 8 лютого о 17:00;
• виставка: 8 лютого — 8 березня.
📍Де: 1 поверх, Бібліотека КПІ

💭 Хочеш організувати захід або проанонсувати подію? Пиши в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ