🔸 Київська Мала академія наук учнівської молоді запрошує взяти участь у Національному конкурсі комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024». Мета конкурсу — об’єднати комп’ютерні проєкти, робототехніку та хакатон. В рамках конкурсу будуть проведені наступні заходи: конкурс проєктів, робототехніка та хакатон. Всі учасники та педагогічні керівники отримають сертифікати про участь. Проєкти, що будуть визнані кращими відповідно до умов проведення конкурсу, отримають право представляти Україну на Світовому фіналі INFOMATRIX у м. Бухарест, Румунія.

📝 Усі бажаючі студенти можуть взяти участь у хакатоні. Для участі потрібно зібрати коману з 4 осіб та зареєструватися. З порядком проведення Хакатону можна ознайомитися за посиланням.

🕓 Коли:
• дедлайн реєстрації до 01.03.2024;
• хакатон 9-10.03.2024.
📍 Де: онлайн

💭 За детальною інформацію щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Протопопов Валентин, завідувач Відділення безпеки та оборони Київської МАН, 067-455-7094, bezpekakman@gmail.com. З інших питань пишіть боту Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ