🔸 КПІ ім. Ігоря Сікорського у співпраці з Чернівецьким національним університетом ім. Юрія Федьковича, Національним університетом «Запорізька політехніка» та Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка» запрошує до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «How business sectors benefit from Information Technology» з англійської мови та комп’ютерних наук. Мета конкурсу – стимулювання і підтримка активності студентів у розробці/дослідженні новаторських ідей чи проєктів, які об’єднують англійську мову та комп’ютерні науки.

🔸 Вимоги до наукових робіт:
• Роботи мають відповідати тематиці конкурсу;
• Роботи повинні бути оформлені у форматі Poster Presentation;
• Мова наукових робіт – англійська;
• Окремим файлом (doc, docx, pdf, rtf) надсилаються відомості про автора (-ів) роботи з такими даними: прізвище, ім’я учасника; повне найменування ЗВО; факультет (інститут); курс (рік навчання); телефон, e-mail; ПІБ наукового керівника; назва роботи, що подається на конкурс.

📋 Для участі у другому етапі конкурсу відібрані роботи у закладах вищої освіти надсилаються на поштову адресу konkurs.stud.nauk@ukr.net до 24 березня включно з обов’язковим зазначенням теми листа «Студентський конкурс наукових робіт».

🕑 Коли:
• перший етап: 01.03-24.03 – у закладах вищої освіти;
• другий етап: 25.03-31.03 – захист наукових робіт у форматі науково-практичної конференції в режимі онлайн.

💭 Залишились питання? Довідки за телефонами: 067-582-1404, 044-204-8205; e-mail: konkurs.stud.nauk@ukr.net З інших питань пишіть в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ