🔸 КПІ ім. Ігоря Сікорського у співпраці з ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Contemporary trends in corporate responsibility: economic, marketing, sociological, legal and publishing perspective» з англійської мови та суспільних наук. Мета конкурсу – стимулювання студентів до проведення досліджень та розробки концепцій для успішного впровадження стратегій корпоративної відповідальності у сучасному бізнес-середовищі.

🔸 Вимоги до наукових робіт:
• роботи мають відповідати тематиці конкурсу;
• Роботи повинні бути оформлені у форматі Poster Presentation;
• мова наукових робіт – англійська;
• окремим файлом (doc, docx, pdf, rtf) надсилаються відомості про автора (-ів) роботи з такими даними: прізвище, ім’я учасника; повне найменування ЗВО; факультет (інститут); курс (рік навчання); телефон, e-mail; ПІБ наукового керівника; назва роботи, що подається на конкурс.

📋 Для участі у другому етапі конкурсу відібрані роботи у закладах вищої освіти надсилаються на поштову адресу konkurs.stud.nauk@ukr.net до 23 травня включно з обов’язковим зазначенням теми листа «Студентський конкурс наукових робіт».

🕑 Коли:
• перший етап: з 1 до 23 травня – у закладах вищої освіти;
• другий етап: з 24 до 30 травня – захист наукових робіт у форматі науково-практичної конференції в режимі онлайн.

💭 Залишились питання? Довідки за телефонами: +38067-582-14-04, +38044-204-82-05; e-mail: konkurs.stud.nauk@ukr.net; telegram-канал. (https://t.me/+OiRfNjE6fVg) З інших питань пишіть в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ