🔸 Запрошуємо всіх охочих взяти участь у весняному турнірі щорічної міжнародної олімпіади зі спортивного програмування International Programming Proggy-Buggy Towel Contest 2024 від компанії DataArt. Олімпіада Proggy-Buggy Contest проводиться щоосені з 2014 року і вже об’єднала понад 10 000 учасників з 60 країн. Весняний турнір Towel Contest є чудовою можливістю потренуватися у розв’язанні задач перед офіційними змаганнями восени.

🔸 До участі запрошуються: учні, студенти, розробники, тестувальники і всі, хто має базові знання з програмування, знайомий з поняттями «консольний додаток» та «стандартні потоки введення/виводу», а також любить задачі, які не мають простого розв’язку. Мова олімпіади: англійська. Мета кожного учасника – розв’язати 13 алгоритмічних задач за 42 хвилини.

📝 Реєстрація за посиланням.

🕒 Коли: 25 травня о 13:00
📍 Де: онлайн. Також можна відвідати хаби у Дніпрі, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві та Хмельницькому в Україні або один з офісів DataArt по всьому світу і взяти участь разом з іншими учасниками. Список локацій буде опубліковано на сторінці реєстрації.

💭 Хочеш організувати захід або проанонсувати подію? Пиши в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ