🔸 З 06 по 16 травня 2023 (включно) студенти можуть подати документи, які дають підстави для врахування додаткових балів у рейтингу успішності, відповідно до якого буде призначено академічну стипендію за результатами літнього семестрового контролю 2023/2024 н.р.
• УВАГА! За участь в гуртках студенти самі документи НЕ подають, це роблять керівники гуртків. Інструкція для керівників тут.

👁‍🗨 Терміни підтвердження
• Якщо документи для нарахування додаткових балів за певною категорією не було подано через пізні дати проведення заходів або через пізнє отримання підтверджуючих документів, то студенти матимуть можливість врахувати їх в наступному семестрі.
• Якщо студенти мали можливість подати документи, але не зробили цього у відведені терміни, то в наступному семестрі документи прийматися не будуть.

⚖️ Апеляції
• У терміни подання апеляцій студенти зможуть оскаржити рішення стипендіальної комісії факультету/НН інституту.
• Якщо документи, що дають право на нарахування додаткових балів, були відхилені до розгляду стипендіальною комісією відповідного факультету/НН інституту, то апеляція в цьому випадку неможлива.
• Якщо студенти вчасно не подали документи і стипендіальна комісія Ф/ННІ не розглядала їх під час засідання, то під час апеляції вони розглядатися не будуть! Можливо оскаржити рішення лише щодо поданих вчасно документів!

📝 Форми для реєстрації здобутків, як порахувати рейтинг успішності, за що враховуються додаткові бали, коли і куди надсилати підтверджуючі документи, коли будуть прийняті рішення та оприлюднені списки студентів з додатковими балами, кому ставити запитання – у статті.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ