🔸 KPI CYBERFEST 2021 – масштабний кіберспортивний фестиваль. Турнір проводиться за організаційної підтримки Федерації кіберспорту України – UESF та WePlay Esports. Фестиваль буде проводитись у вихідні дні починаючи з 21 серпня. Розклад формується згідно з фактичним переліком турнірів, який буде визначено після завершення попередньої реєстрації.

🔸 На вибір в формі попередньої реєстрації дається до 20 різноманітних турнірів з 17 дисциплін, а фактична кількість турнірів. що буде на заході, залежить від кількості зареєстрованих в формі. До участі запрошуються всі здобувачі освіти віком від 16 до 24 років (учні 11 класу, студенти ЗВО і коледжів). Участь безкоштовна.

📝 Заповнити форму попередньої реєстрації можна за посиланням. Реєстрація на кожен турнір почнеться не пізніше ніж за тиждень до його початку на сайті.
🕓 Коли:
• попередня реєстрація до 8.08.2021
• початок турніру 21.08.2021
📍 Де: online.

💭  У раз запитань щодо турніру пишіть в бот зворотного зв’язку “KPI CyberSport”. З інших питань пишіть нам (Відділу організаційної роботи зі студентами у 31 корпус, каб. 1-16, 1-17 (вул. Металістів, 5а)). Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ