🔸 У зв’язку з тим, що з 09 серпня розпочинається поселення студентів до гуртожитків, сімейні лікарі та терапевти Київської міської студентської поліклініки для видачі довідок для поселення переходять на новий графік роботи. Відповідно, у кожного з лікарів, крім стандартних годин прийому хворих по запису через helsi.me, встановлено двогодинні проміжки часу «живої» черги: 12:00-14:00 або 14:00-16:00 (у якого з лікарів який проміжок відображено в розкладі на helsi.me).

🔸 Для забезпечення зручності пацієнтів, прийом буде змішаним. Але, якщо вам потрібно звернутися до лікаря по хворобі, так само залишені часи запису онлайн!

🔸 Довідці, яка використовується при поселенні, на момент поселення має бути не більше 7 днів. У довідці вказується заключення дерматолога, актуальні результати флюорографії та загальний висновок сімейного лікаря про стан здоров’я. Обов’язково підпис і печатка сімейного лікаря та штамп поліклініки. Дотримуйтесь карантинних вимог: обов’язково тримайте дистанцію та одягайте маску!

📌 НЕ ПОТРІБНО брати ордер у завідувачів гуртожитків і з ним іти до поліклініки. Ви одразу йдете до поліклініки отримувати довідку. Нагадуємо, що прийом лікаря можливий лише у випадку ЗАКЛЮЧЕННЯ З НИМ ДЕКЛАРАЦІЇ. Як перевірити з ким можна заключити декларацію тут.

💬 Поставити питання представникам поліклініки можна на facebook, в інстаграм або за телефоном 044 236 3204.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. З питаннями сюди. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ