🔹 День Державного Прапора України – державне свято України, присвячене одному з її державних символів – Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.

📋 Більше:
• На фото зображено прапор, який київські політехніки пронесли крізь бої та вогонь у східній частині України і передали в дар університету у 2017 році. Наразі він знаходиться у холі головного корпусу в експозиції університету, присвяченій політехнікам-захисникам Вітчизни.
• У День державного прапора України, у географічному центрі нашої країни в Черкаській області за участю Глави держави відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого стяга – символу нашої незалежності.
• У Києві День Державного Прапора України вперше буде проведено на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні». Локація обрана не випадково, минулого року тут було відкрито меморіал з найбільшим прапором.

❤️ Вітаємо зі святом Честі, Гідності, Єдності! Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та надихає до нових успіхів у всіх наших справах та помислах!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ