🔸 У цю п’ятницю (29 жовтня 2021) відбудеться щеплення усіх зареєстрованих на вакцинацію. На жаль, у зв’язку з високим попитом на вакцинацію на підприємствах з великою кількістю співробітників бажаючих вакцинуватися – жодна з запрошених мобільних бригад приїхати у цей четвер не зможе. Усі, хто зареєструвався на четвер, будь ласка, зареєструйтесь на п’ятницю.

🔸 Усім студентам 17+ років та співробітникам зареєстрованим на вакцинацію в загальних формах на пошту розіслано листи з формами підтвердження про можливість вакцинуватися на певний день. Також, усім розіслано запрошення для вакцинації другою дозою на вказані вами адреси. Якщо ви вже зареєстровані в загальній формі 1 раз – додатково реєструватись не потрібно. 17-річним для отримання другої дози потрібна інформована згода батьків, направлення для другої дози не потрібно.

📝 Загальна реєстрація для студентів та співробітників на вакцинацію мобільними бригадами від COVID-19 (вакцина Pfizer):
Для студентів / для  співробітників КПІ.
• Що потрібно для щеплення 17-річним тут.
• Повний АЛГОРИТМ вакцинації та можливі проблеми.

📌 Розсилка масова – ПЕРЕВІРЯЙТЕ ПАПКУ СПАМУ.

📋 Повний список усіх пунктів вакцинації в Україні з можливістю онлайн-запису та без, що мати з собою при вакцинації, про електронні сертифікати вакцинації в застосунку Дія та інші деталі читайте в статті «Медичне обслуговування студентів КПІ».

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ