💙 14 березня 2014 року з Майдану Незалежності в місті Києві, одразу ж після завершення буремних подій під час Революцією Гідності, на тренувальну базу в Нових Петрівцях відправилися перші 500 добровольців, котрі почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України. Пізніше з цього добровольчого батальйону був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.

💛 У цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітет і територіальну цілісність України. Тож сьогодні ми хочемо привітати та подякувати всім добровольцям, захисникам та захисницям нашої держави, за те, що вони тримають варту день і ніч, за те, що ми можемо спокійно спати, за те, що наші діти посміхаються поруч і за те, що Україна стоїть!

💙 Хоробрість і відвага, честь і гідність, любов до Батьківщини й віра в неї живе в серцях наших добровольців. Вони роблять велику справу – творять історію нашої нації, рятують свою землю від ворога тоді в 2014 і до сьогодні, дають можливість Україні процвітати та розвиватися попри всі перешкоди на шляху.

💛 Схиляємо свої голови в пам‘ять тих воїнів-добровольців, які полягли на полі бою навічно. Подвиг цих людей назавжди закарбувався в нашій пам‘яті. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ