1 квітня – день гумору і сміху – свято, яке відзначають у багатьох країнах світу. Здатність пожартувати – одна з багатьох особливостей, яка доволі чітко характеризує українців та дає зрозуміти людям, з ким вони мають справу. Поколіннями наш народ успадковує вміння підібрати гостре слівце: пісні, гуморески, меми, смішні висловлювання з’являються та поширюються соціальними мережами моментально, нам тільки привід дайте. Більше місяця в Україні йде війна, ініціатори якої забезпечили світ жартами на роки вперед! Насправді, гумор допомагає розважитися, відволіктися, витримати все те, що відбувається довкола. Тож, ловіть підбірку найкумедніших історій про навалу російських орків та героїчний опір українців та українок:

• Запекле місце, Бермудський трикутник, прірва, як тільки рашисти не називали місце своєї погибелі, де 12 разів поспіль продемонстрували найвищий пілотаж тупості свого війська, а це виявилася наша Чорнобаївка, лол.

• Менеджер “Укрпошти” виявляється непогано влучає в яблучко, точніше в літак окупанта. Мабуть, чоловік чекав на це все своє життя.

• Дивитися на реакцію американців, які почули про конотопську відьму та її прокльон російських солдатів, можна вічно.

• “Акела промахнувся!” або як рашисти не влучили в нерухомий танк-пам’ятник.

• Добровольці з всеукраїнського батальйону ромів, знаючи українські ціни на металобрухт, вирішили підзаробити на путінських танках і зрештою допомогли ЗСУ.

• Банка з помідорами української господині, кинута з балкону багатоповерхівки, знищила російський дрон. Слава українським помідорам!

• Просто меми про Віталія Кіма та Олексія Арестовича. Просто можна луснути від сміху.

• Хвилинка чорного гумору від міністерки Ірини Верещук. Вона запропонувала нагородити тупих «рускіх» премією Дарвіна. Хто не в курсі, читайте допис на її сторінці у фейсбук.

💙💛 Ернест Хемінгуей щось таки знав: “Якщо дозволяти собі жартувати, люди не сприймають тебе серйозно. І ці самі люди не розуміють, що є багато чого, що не можна витримати, якщо не жартувати”. Бережімо свою родзинку! Меми до бою! Йдемо до перемоги разом!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ