Ми вдячні всім студентам, які діляться з нами своїми творчими роботами та баченням історичних подій нашої держави. КПІшники не втрачають важливості моменту, а навпаки – підкреслюють його. Сьогодні хочемо поділитися з вами новими цікавинками від КПІшників:
• Короткометражка з підвалу-укриття від студентства про емоції й думки в перші хвилини та тижні війни, про страхи, читання віршів українських поетів, волонтерську допомогу, перші плани після перемоги переймає подих та змушує замислитись над думками та почуттями вже дорослих дітей. Режисерка фільму – Олена Вдовиченкова (НН ВПІ), знімальна група: Олена Вдовиченкова, Анастасія Семеніщева, Анастасія Джгун (НН ВПІ).
• Перші 7 днів війни породили новий малюнок Максима Дзундзи з ТЕФ. Талановитий юнак зображує славетних відважних українців, які борються за свою землю й свободу з давніх-давен та гіперболізує погляди політичної спільноти країн Заходу й самого лідера рф.
• Про людський вибір, надію на краще майбутнє, силу бажання, важливість бути щасливим написала прекрасний вірш під назвою: «Кожен вибір правдивий виносить в життя» студентка ФЕА, Аліса-Олександра Котлярова.

❤️ КПІшники, чекаємо на ваші творчі роботи в @DNVR_team_bot!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ