Війна з ₚосією надзвичайно вплинула на культурну складову нашої нації. Своє ставлення до подій сьогодення висловлює чи не кожен. Для того, щоб впоратися з емоціями та переживаннями, ми занурюємося у створення мистецтва. Хочемо поділитися з вами художніми та музичними доробками наших любих студентів та співробітників.

💙 Діти постраждали найбільше! Вони не мали бачити цього жахіття, розруху та смерті, що посіяли “визволителі” ₚф на нашій землі, тим паче втрачати свої безневинні життя. Робота викладачки НН ВПІ, Марії Кузіної, дуже вдало демонструє страх та психологічну катастрофу, з якою зіткнулися маленькі українці, та яку їм доведеться долати, докладаючи чималі зусилля. Доросле покоління має вже зараз думати про те, як допомогти.
💛 Наступний малюнок, який створила студентка НН ВПІ, висміює слова поплічника путіна, лідера білорусі лукашенка, який тоне у власному маразмі. Фраза “Сейчас я вам покажу откуда на беларусь…» породила сотні мемів, проте загалом має бути страшно, а не смішно, бо така істота зовсім поруч. Студентка забажала залишитися анонімною.
💙 Соломія Чайка, студентка ФЛ, теж має, що сказати. ЇЇ роботи дуже стильні та яскраві, розповідають про найболючіші події: бомбардування вокзалу у Краматорську, розтрощену “Мрію”, проте не знищену мрію, загибель тварин від голоду, підірвані лікарні та пологові. Загалом усім до Соломії на сторінку в Instagram.
💛 А тепер час для музики. Денис Шляхтун, студент ФІОТ, вміє робити дуже цікаві мелодійні речі, як ось цей трек, на який його надихнуло вторгнення 24 лютого.

💙 Українська естрада така ж творча, як і КПІшники! До прикладу, Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Тарас Тополя, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Петро Чорний – відомі співаки та шоумени заспівали доволі патріотичну та веселу пісню – «Горить палає», яка надихає нас на віру в те, що Україна переможе!

❤️ Дякуємо всім, хто ділиться частинкою себе та своєї творчості. Команда ДНВР чекає на нові цікавинки від КПІшної спільноти. Пишіть нам @DNVR_team_bot.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ