КПІшники не втомлюються дивувати своїми вміннями. Війна відкриває нові таланти серед наших. Сьогодні пропонуємо вам ознайомитися з яскравими малюнками та увага вишивкою!

• Про Тараса Макарчука, студента НН ВПІ, та його талант художника ми вже писали, але ніколи не буває занадто, коли діло стосується таких робіт. Сподіваюся боєць ЗСУ, зображений на малюнку, достатньо нагострив свій тризуб 😏
• Випускниця НН ВПІ, Євгенія Полосіна, створює синьо-жовті хроніки життя України й українців, у двері яких постукала війна. Дівчина стала до бою на мистецькому інформаційному фронті, використовуючи свої найсильніші сторони – роботу в жанрі коміксу та плакату.
• Швидкість життя заважає бачити приголомшливі речі. Отак проходиш повз колегу й навіть не підозрюєш, що вона вміє творити мистецтво. Працівниця Департаменту безпеки КПІ, Оксана Гурко, здивувала своїми роботами з вишивки. Коли дивишся на яскраві полотна канви, то можна сплутати з фарбами.
• Єлизавета Слєпцова, працівниця ДНВР, поділилася своїм малюнком на тему: “Сучасна дівчина-Україна”. Одним словом, digitalart набирає обертів.

❤️ З такими творчими українцями незабаром Musée du Louvre буде переповнений відвідувачами, які шикуватимуться в черги, щоб хоча б одним оком глянути на наше мистецтво. Допоможемо музею якнайшвидше підібрати відповідні експонати! Чекаємо на ваші новинки в боті ДНВР.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ