🔸 Третій день у літній школі – своєрідний екватор. Можливо, ви вже навіть накидаєте декілька ідей для власних стартапів, проте є деякі питання та нюанси, без вирішення яких, як то кажуть “кіна не буде”. 10 серпня позицію на сцені займе молода гвардія – студенти КПІ, які не зважаючи на свій юний вік, вже можуть гучно заявляти про свої успіхи у сфері науки, технологій та інновацій на широкий загал.

🔸 Отже, знайомтеся зі спікерами:
• Софія ПАВЛОВА – студентка 2 курсу ФІОТ, молода винахідниця, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів стартап проєктів. Софія поділиться власним досвідом, як круто подати свою ідею спільноті та отримати позитивний фідбек. На вас чекають секрети успішних презентацій з першоджерела 😏
• Іван ЗАГОРУЛЬКО – студент 3 курсу ФЕЛ, заступник керівниці ННЦ “Інжинірингова школа ноосфера КПІ”. Замало мати лише одну ідею, потрібен чіткий план дій, як втілити все задумане. Іван розповість про методи та інструменти, які застосовують для знаходження точок росту проєкту та визначення найкращого шляху розвитку стартапу. Залітайте на спіч, буде цікаво 😉
• Володимир БАГІНСЬКИЙ – екс-учасник Формула-Студент КПІ. Продовжуємо тему про те, як у КПІ боліди конструювали! Володимир закцентує вашу увагу на тому, що при створенні пристроїв і машин варто зважати не тільки на забезпечення основних функцій, а ще й робити їх красивими, зручними у використанні та функціональними.

📝 Нагадуємо, для участі в KPI school of creativity потрібно зареєструватися. Поспіши, кількість місць обмежена! Реєстрація передбачує участь у всіх тренінгах, лекціях та воркшопах школи протягом 5 днів.

🕓 Коли: 10 серпня 2022
📍 Де: Центр Консолідації Студентів, вул. Борщагівська, 144а, 2-й поверх, будівля між 19 та 20 гуртожитками, вхід зі сторони трамвая. У разі повітряної тривоги, поруч з будівлею є укриття.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ