КПІшники, а ви вже ввімкнули будильники? Нагадуємо, що завтра, 5 вересня, о 8:30 ранку – перша пара в студентів 2-4 курсу бакалаврів та 2 курсу магістрів. І всі мають увірватися в новий семестр та підключитися в Zoom, Meet, Teams, Discord etc. Не забудьте почистити ПК, щоб лаги і баги не псували нерви😂

📆 Щоб не турбувати зайвий раз одногрупників, старосту, куратора та не сплутати пари, перегляньте розклад нового семестру. До речі, стартуємо за розкладом 1 тижня. Ви знаєте, що час плине дуже швидко, і там де перша пара, там і семестровий контроль не за горами. Тому, щоб у вас усе було по плану, зверніть увагу на календар графіку освітнього процесу на 2022/2023 н.р.

☝️Декілька порад для викладачів, що треба врахувати під час проведення пар, коли у країні війна:
• заняття в дистанційному режимі:
– нагадати студентам порядок дій у випадку сигналу “Повітряна тривога”. У випадку оголошення тривоги рекомендувати їм залишати заняття та рухатись до найближчого укриття;
– контролювати присутність студентів на занятті, варто запитати щодо безпекової ситуації в їх місцевості;
– розповісти студентам, яким чином буде здійснено вивчення матеріалу заняття, виконання лабораторних у випадку тривалості тривоги до кінця пари (лайфхак: надавайте всі необхідні методичні матеріали та здійснюйте контрольні заходи через відповідні дистанційні курси; проводьте додаткові заняття під час консультацій).
– неприпустимо: знижувати бали за несвоєчасне виконання робіт через тривогу; не допускати студентів на заняття після його початку, якщо вони затрималися через тривогу.
• заняття в офлайн режимі:
– контролювати присутність студентів на занятті в аудиторії;
– нагадати студентам на початку заняття порядок дій у випадку тривоги, маршрут руху та місце розташування укриття в корпусі, де проходить заняття.

До речі, більше фото Марії Захарівни можете знайти у її профілі в Instagram. Наша гордість😻

💬 Залишилися питання – ви знаєте куди писати @DNVR_team_bot

Ми завжди поруч, ваша команда ДНВР ❤️

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ