🔸 Студентам 1 курсу бакалаврату:
🇬🇧 Якщо ви вивчали англійську мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно за розкладом прийти на пару з англійської мови та пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.
🇩🇪 Якщо ви вивчали німецьку мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно зареєструватися через Google форму, а потім пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.
🇫🇷 Якщо ви вивчали французьку мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно зареєструватися через Google форму, а потім пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.

📋 Додатково
• За бажанням студенти можуть змінити обрану іноземну мову – переведення здобувачів бакалаврського рівня між дисциплінами з вивчення іноземної мови (зміна мови) здійснюється в канікулярний період між 2 і 3 курсом.
• Здобувачам магістерського рівня пропонується вивчати ту іноземну мову, за якою складався єдиний вступний іспит (ЄВІ) або за наявності міжнародного сертифіката, сертифіката ЄВІ з другої мови, сертифіката мовних курсів із зазначенням рівня володіння іноземною мовою не менше В2.

ℹ️ Додаткову інформацію та контакти викладачів ви зможете знайти на сайтах кафедр:
🇬🇧 Англійська мова:
• Кафедра англійської мови технічного спрямування №1 – для студентів НН ІАТЕ, НН ІЕЕ, ФЕЛ, ФЕА, ХТФ.
• Кафедра англійської мови технічного спрямування №2 – для студентів НН ІАТ, НН ІМЗ, НН ІТС, НН ММІ, НН ФТІ, ІХФ, ПБФ, ФМФ.
• Кафедра англійської мови гуманітарного спрямування №3 – для студентів НН ВНІ, НН ІПСА, РТФ, ФБТ, ФБМІ, ФІОТ, ФММ, ФПМ, ФСП.
🇩🇪 Німецька мова
• Кафедра теорії, практики та перекладу німецької мови.
🇫🇷 Французька мова
• Кафедра теорії, практики та перекладу французької мови.

💭 ДНВР на фейсбук | телеграм. Залишились запитання щодо процесу обрання мовної підготовки? Звертайтесь до старшого викладача кафедри АМТС№1 Павленко Ольги В’ячеславівни @olhapavlenko. З інших питань пишіть нам @DNVR_team_bot. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ