🔸 У перший день школи креативності, яка цього разу проводиться в межах ХІ Фестивалю інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2022: Інформаційна трансформація України», на вас чекає урочиста церемонія відкриття, міжнародний форум за участі представників органів держвлади, членів міжнародних представництв інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Ukraine» та представників інвестиційних фондів, а найголовніше – знайомство та активна робота зі спікерами, професіоналами своєї галузі.

🔸 Отже, знайомтеся зі спікерами:
• Іннеса ПУСТОВАЛОВА – практичний психолог Київської МАН, профорієнтолог, тренерка з ефективної комунікації. Пані Іннеса проведе тімбілдинг серед учасників школи, допоможе кожному визначити напрямок роботи щодо активностей у подальших заходах та сформує команди.
• Анастасія ВЕНЧКОВСЬКА – фахівець відділу міжнародних зв’язків НЦ «Мала академія наук України», член організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу «Genius Olympiad Ukraine», кріейторка першого освітнього марафону у соціальних мережах, має 15 перемог у міжнародних конкурсах, створила 3 стартапи і навчається на приладобудівному факультеті КПІ. Наша спікерка знається на проєктному менеджменті, як ніхто інший, і готова ділитися власним досвідом з учасниками школи.

📝 Детальніше з розкладом заходів у рамках проведення школи можете ознайомитися тут.

🕓 Коли: 26 жовтня 2022
📍 Де: корпус №6, зала засідань. У разі повітряної тривоги, поруч з будівлею є укриття.

📌 Проєкт KPI school of creativity ініційований ГО Студентський парламент КПІ ім. Ігоря Сікорського за підтримки Департаменту навчально-виховної роботи.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ