🔸 КПІ – привабливе місце для багатьох відомих людей. Сьогодні, до прикладу, до нас завітав Девід Рубенс, який спеціалізується на управлінні надскладними системами, пов’язаними з управлінням містом і критичною національною інфраструктурою. Він поєднує знання з академічних досліджень і викладання на теми великого комерційного, операційного досвіду і досвіду управління проектами, а також надає консультації на державному рівні в Південній Азії, Близькому Сході, Латинській Америці та Східній і Західній Африці.

🔸 Діяльність лектора:
• має ступінь доктора безпеки та управління ризиками в Університеті Портсмута (2015);
• є професором Європейського центру миру та розвитку Університету миру ООН (Белград);
• Доцент Берлінської школи економіки та права на магістерській програмі з управління безпекою та доцент програми МВА Університету Глостершира;
• є членом Національної комісії з питань готовності Великобританії;
• заснував Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM) у 2018 році, який зарекомендував себе як провідна платформа для науковців, практиків і політиків у різних сферах, пов’язаних із безпекою, ризиками та управлінням кризами.

🔸 У рамках ISRM д-р Рубенс розробив низку акредитованих у Великобританії навчальних програм зі стратегічного ризику та управління кризами, які він проводить на семінарах по всьому світу для керівників вищої ланки в урядових міністерствах і відомствах, корпоративних організаціях і глобальних неурядових організаціях. Тож, усі КПІшники, які мають можливість бути на цій лекції – скористайтесь шансом!

🕗 Коли: о 14:00, 16 листопада
📍 Де: відкрита офлайн лекція у залі Адмінради (6 корпус Музей КПІ)

💭 Залишилися питання? Пиши в бот Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ