🔸 17-го листопада прийнято відзначати Міжнародний день студента. Тож ми вітаємо КПІшне студенство з професійним святом! На жаль, історія заснування цього свята доволі трагічна. Проте, коли говорять про студентів, то переважно посмішка й радість з‘являються на обличчі. Адже бурхливі роки навчання молоді – це більше про здобуття професії, реалізацію особистості, друзів, нові знайомства, гучні вечірки та щасливі миті.

🔸 Сьогодні складно відчути на повну всі переваги та емоції від студенства, адже в країні війна. І мати можливість спокійно підготуватися до пар або послухати онлайн лекцію – це розкіш, яку необхідно цінувати. Але нас не зламають, поки є студенти в Україні – рушій і символ справедливості та боротьби! У цей день хочеться по-особливому сказати дякую тим, хто залишив студентську лаву та пішов захищати Батьківщину! Не забуваємо про донати на ЗСУ, пришвидшимо перемогу разом.

🔸 Бажаємо всім КПІшницям та КПІшникам насичених позитивними емоціями студентських буднів, цікавих лекцій та пар, легких та швидких календарних і семестрових контролів, знайти себе у житті та втілити ваші найсміливіші ідеї! До речі, у вас є можливість поділитися крутими світлинами зі студентського життя. Виконуйте умови, а від нас сюрприз – два квитки на захід «Стендап та вино».

P.S. – такі класні фото Марії Захарівни шукайте в її профілі в Instagram 😉

💭 Залишилися питання? Пиши в бот ДНВР @DNVR_team_bot. Вітаємо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ