🔸 Сьогодні такі свята як День Гідності та Свободи в Україні набули глибшого значення, а слова “гідність”, “свобода”, “Батьківщина”, “незалежність”, “українськість” важать набагато більше, ніж колись. Наша держава вступила в боротьбу із загарбниками ще з моменту свого заснування в далекі часи Київської Русі, і до нині вороги хочуть нас підкорити, але їм годі навіть думати про таке! Усі українці незламні, як ті, що вийшли на майдан в 2005 та в 2013 роках боротися за майбутнє держави, як жителі Бородянки, Бучі, Чернігова, Харкова, Маріуполя, Донецька, Луганська, півострову Криму та інших міст нашої неньки, які відстоюють права та незалежність України.

🔸 Молодь завжди була і буде рушієм змін, росту та розвитку, символом свободи та справедливості. Тому не дивно, що у часи Помаранчевої революції та Революції Гідності київські політехніки були на Майдані, а зараз захищають Україну в лавах ЗСУ, виборюючи незалежність і волю кров’ю та своїми життями. Низький уклін усім захисникам та захисницям, завдяки яким в України обов’язково буде світле майбутнє та мир!

🔸 Цього дня у холі нашої Бібліотеки відкрили фотовиставку “Майдани і КПІ”. Світлини розповідають про найбільш емоційні моменти боротьби наших студентів, викладачів та співробітників за права на краще життя у вільній європейській Україні. Ви можете відвідати експозицію протягом усього тижня.

❤️ Борімося – поборемо!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ