😉 Вітаємо всіх, хто завершив семестр 2022-2023 року, особливо тих, хто ще вчора був на ліквідації академічної заборгованості, а вже в цей понеділок зможе приєднатися на пари. Мабуть, це один з найдовших семестрів, що був у КПІ за останні 5+ років, але ви його подолали. Так тримати!

❓Пам’ятаєте, на каналі ДНВР була рубрика повідомлень “Оціни куратора“. Зараз нова версія – “Оціни викладача”. Опитування в електронному кампусі не всі полюбляють проходити, тому маємо до вас, шановне студентство, прохання. Напишіть нам декілька слів про викладача, що класно веде пари навіть у зумі, який вас мотивує та налаштовує на навчання, інакшими словами, напишіть про того, чия робота вартує уваги всіх КПІшників.

✍️ Пишіть сюди @dnvr_team_bot, а ми будемо публікувати. У вас є шанс сказати символічне “дякую” за навчання в такий складний час. Обов’язково додавайте тег #оцінивикладача, щоб відгук не загубився та вказуйте ваш факультет/нн інститут #факультет. Якщо бажаєте публікацію анонімну, зазначте це в своєму коментарі.

❤️ Бажаємо продуктивної роботи й навчання в другому семестрі. Користуйтеся всіма можливостями!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ