🔸 Програма USAID «Справедливість для всіх» та Управління ООН з протидії наркотикам і злочинності/United Nations Office of Drugs and Crime організовують онлайн захід, присвячений запуску серії навчальних модулів з протидії корупції в Україні. Вони пройшли перевірку експертами-партнерами, перекладені українською мовою за підтримки Програми USAID «Справедливість для всіх» та у співпраці із Національним агентством із запобігання корупції України, та адаптовані до вимог сучасності.

🔸 Кожен свідомий сучасний українець мріє про життя в демократичній, цивілізованій, правовій та людино-центричній державі. Ми маємо пам’ятати, що ті виклики та трансформації, яких зазнає наша країна сьогодні матимуть вплив на неї в майбутньому. І задача кожного українця, як і КПІшника зокрема, внести свій позитивний внесок у розвиток держави. Це можна робити й у сфері запобігання корупції, починаючи з вивчення базових аспектів, тому запрошуємо всіх охочих доєднатися до презентації Серії навчальних модулів.

📝 Реєстрація
🕒 Коли: 31 травня з 15:30 до 16:00
📍 Де: онлайн, zoom

💭 Хочеш організувати захід або проанонсувати подію? Пиши в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ