🔸 Київський молодіжний центр продовжує лагідну українізацію! Бажаєте розширити свої знання про історію, мову та літературу нашої країни? Приєднуйтеся до заходу, спрямованого на зміцнення україномовного молодіжного середовища міста Києва.

🔸 На заході вас чекають навчальні блоки від запрошених спікерів:
• Софія Безверха, філологиня, культурна блогерка й амбасадорка всього українського, розкриє тему лінгвоциду: 400 років знищення мови;
• Лідія Поворознюк, методистка та вчителька української мови ліцею «Educator», фіналістка Global Teachers’ Prize Ukraine-202, проведе експрес-урок “Українська на щодень”;
• Олександр Хоменко, режисер, засновник проєкту МУР, поділиться думками на тему “Хто творить слово — той творить історію” та розкаже про небанальну українську літературу.

📝 Реєстрація обов’язкова!
🕑 Коли:
• початок реєстрації 23 листопада о 15:30;
• початок заходу 23 листопада о 16:00
📍Де: іHUB (вул. Хрещатик, 10)

📌 Захід проводитиметься за підтримки Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та в рамках Міської Концепції ствердження української мови в усіх сферах суспільного життя міста Києва на 2023-2025 роки.

❤️ Гарантуємо повне занурення у процес українізації та приємні подарунки для всіх учасників!

💭 Хочеш організувати захід або проанонсувати подію? Пиши в бот @VORS_team_bot Відділу організаційно-виховної роботи зі студентами. Успіхів!

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ