👋  Привіт, першокурсники! Уже зовсім скоро почнеться ваше студентське життя і ви нарешті станете повноцінною частинкою КПІшної спільноти. Тож, давайте знайомитись. Ми – Департамент навчально-виховної роботи!

🔸 Це ми орієнтували вас протягом року у виборі спеціальності на @vstup_kpi; провели КПІАбітfest, ТехноАртКПІ, марафон факультетів/інститутів; зустрічали вас при подачі документів та допомагали зорієнтуватися. А тепер ми будемо супроводжувати вас протягом всього навчання. ДНВР – ваш помічник та навігатор у світ КПІ. Ми працюємо для студентів і разом зі студентами.

🔸 Дізнайся більше про нас і наші канали. ДНВР опікується питаннями:
навчання,
стипендії,
гуртків та олімпіад ,
• організації івентів, хакатонів, конкурсів,
• академічної мобільності,
волонтерства,
• сприяє розвитку твоєї майбутньої кар’єри,
• та багатьма іншими.

🔸 Познайомитись з тими, хто цілодобово супроводжує вас можете тут.

🔸 Незважаючи на складні обставини, з якими ми всі зіткнулися – ми підготувати для вас багато всього цікавого і вирішили розпочати ваше знайомство з КПІ ім. Ігоря Сікорського інформаційними статтями, гайдами, презентаціями, які стануть корисними, допоможуть адаптуватися до нового етапу вашого життя та повністю зануритись в багатогранне студентське життя.

❤️ Усі статті та гайди будуть опубліковані на нашому каналі. Слідкуйте з новинами! Завжди готові до діалогу. З питаннями сюди.

Поділіться цією інформацією

НА ГОЛОВНУ